Àlex Rigola – Heartbreak Hotel

Àlex Rigola és el creador de la Companyia HEARTBREAK HOTEL, companyia d’arts escèniques a la recerca de literatura, art, filosofia i clàssics que parlen sobre la condició humana. Especialitzada els darrers anys en experiments alquímics per trobar una veritat escènica interpretativa (que no real).
Aquesta companyia neix amb l’esperit d’investigar noves formes de narració escènica però també amb el desig de confrontar al públic amb el valors de la nostra societat contemporània.
Quan ens preguntem perquè anem al teatre o perquè fem teatre, la resposta sempre acaba essent la mateixa: per conèixer millor l’ésser humà, desig directament lligat al coneixement de nosaltres mateixos. És de suposar (impossible certificar) que aquesta voluntat és deguda a un desig de millorar com a persones i com a grup. El fet d’haver de confrontar-nos amb nosaltres mateixos ens pot portar a un creixement personal, a la recerca d’un bé comú que només pot beneficiar a la societat. Aquest confrontament sempre és difícil i acaba produint canvis de respiració, riures, llágrimes… senyal inequívoca que alguna cosa està succeint en aquest hotel dels cors trencats.

No hi ha actuacions en gira actualment.
Altres companyies