Amb només tres cançons publicades, Flor de Lava ja és una banda consolidada, amb una proposta clara que parla a milers de persones. L’agrupació està formada per sis músiques colombianes de primer nivell que van coincidir en el temps i en l’espai per sanar cantant, i sanar-se cantant. El resultat és una proposta fresca, vital, vibrant i eclèctica, que fusiona el folk amb el latin, l’indie amb la cançó d’autor, i que posa la dona –i els seus dolors i lluites i goig i força– al centre, per a des d’allà celebrar i reflexionar sobre el nostre temps.
El 2023 escriuen el seu primer disc, del qual llancen una primera versió acústica d’un dels seus temes al març de 2024, titulat ‘El velo se cayó’. Aquest llençament té un impacte inimaginable, i a dia d’avui té gairebé 800.000 reproduccions a Youtube. Des d’aleshores, han publicat les versions acústiques de dos temes més: “Llora” i “La Cumbia del Viento”, temes que juntament amb ‘El velo se cayó’ formaran part de l’ album debut de la banda que veurè la llum el 2025.
Aquests llançaments marquen un abans i un després del projecte ja que les cançons es van viralitzar ràpidament, aconseguint grans audiències arreu del món.

Natalia Medina / veu i guitarra
Brina Quoya / baix i guitarra
Pilar Cabrera /guitarra elèctrica, folk i calaix
Sabi Satizabal / guitarra i shaker
María McCausland / percusió i veu
Paula Van Hissenhoven / teclat i calaix

No hay funciones disponibles.
Otros artistas