Anidada a la Terra Mare, la producció d’Aluminé Guerrero s’inscriu en una nova era de músics que creen un so noble i sincer, un so sensorial les lletres del qual desperten la nostra imaginació, consciència i ens fan percebre tots els éssers vius del nostre planeta.

Alumini Guerrero, cantant, multiinstrumentista i compositora argentina, ens transporta a una tràngol alegre i festiu a través de la fusió de ritmes digitals, acords de xaranga, guitarra i melodies de pinkullo. Ofereix una reinterpretació del folklore llatinoamericà enriquida amb elements electrònics i de hip-hop, rendint un homenatge apassionat a les cultures indígenes. La seva actuació és un viatge iniciàtic que, a més de ser profundament musical, ens submergeix en un univers sensorial i emotiu, convidant-nos a unir-nos a la dansa.

El seu últim àlbum, “HERBA MALA” (Wonderwheel Recordings, 2023), realitzat en col·laboració amb el productor francès Yeahman, va ser publicat al setembre de 2023. És una obra inspirada en diversos paissatges d’Argentina. La metàfora del “yuyo”, la mala herba, s’erigeix com símbol de la resiliencia, on la persistencia personifica el esperit inquebrantable que habita en aquests indrets. Com suggereix el títol, aquest EP vessa de caràcter, arrels i enyorança, traçant el seu camí a través de sons ancestrals que, juntament amb les seves lletres, presenten una multiplicitat de composicions pintades amb diverses tonalitats i elements naturals.

Amb una sensibilitat innata, Aluminé transmet una nostàlgia profundament arrelada als seus orígens, instant-nos a continuar avançant, a emprendre un viatge per amor al camí, creant un neo-folklore de lletres d’amor al territori acompanyat de sons contemporanis i futuristes.

 

No hay funciones disponibles.
Otros artistas