Sala Atrium

La Sala Atrium és una sala de teatre de proximitat amb 54 localitats situada al cor de l’Eixample de Barcelona. Oferim una programació estable del que definiríem com a teatre d’autoria on el major objectiu és establir una relació propera amb el públic així com enaltir el treball artístic dels equips.

La sala és el pilar del projecte d’ATRIUM. Tenint l’Estudi (espai per a la reflexió i perfeccionament de l’actor) i la Productora (aparell de gestió, organització i planificació), la Sala assegura poder compartir amb el públic una línia coherent de treball en tots els aspectes que fan possible les Arts Escèniques (Estudi, Producció i Exhibició).

Es va inaugurar el 26 de gener de 2011. La sala assegura una relació íntima i especial amb el públic permetent una comunicació directa i facilitant l’expressió artística que representa un espectacle per a l’equip artístic, el tècnic i el públic. La seva capacitat i característiques la fan singular i càlida per facilitar l’intercanvi d’idees i d’inquietuds comunes per als equips i el públic.

Una Còpia

A ‘Una Còpia’, Caryl Churchill parla de la relació d’un pare, Salter, amb els seus fills Bernard 1, Bernard 2 i Michael Black: un és l’original i els altres clons. Les trobades que, com una desfilada, van mostrant el present i passat de la relació amb cadascun dels fills, són…
Altres companyies