Indi Gest

Col·lectiu d’arts escèniques i plataforma de produccions artísitiques que va néixer l’any 2007, format per l’Alícia Gorina, l’Isak Férriz, en Jordi Oriol i la Silvia Delagneau.

La primera obra amb la companyia constituida oficialment va ésser l’any 2007, anomenada ‘Ob-sessions’ i s’estrenà al Teatre Estudi de l’Institut del Teatre, com a tesina de direcció/dramatúrgia d’en Jordi Oriol.

D’allà en endavant han creat i produït diversos espectacles, tant de creació pròpia com adaptacions:’La caiguda d’Amlet’ de Jordi Oriol (2007), ‘Puputytto  (la chica conejita)’ de Saara Turunen (2008), ‘El títol no mata’ de Jordi Oriol (2008), ‘Un tal ímpetu vital’ de Jordi Oriol (2009), ‘The little Jesus’ de Saara Turunen (2009), ‘Prometeu no res’ de Diego Anido, Silvia Delagneau i Jordi Oriol (2009), ‘De buena mañana’ d’Isak Ferriz i Ález Mañas (2010), ‘Ara estem d’acord, estem d’acord’ de Jordi Oriol (2010), ‘Una de guerra’ d’Alex Mañas (2010), ‘Home-natja’ de Jordi Oriol (2010), ‘En comptes de la lletera’ de Josep Pedrals (2011), ‘t-ERROR’ de Jordi Oriol (2011), ‘Imatges gelades’ de Kristian Smeds  (2011), ‘Big Berberecho’ de Jordi Oriol i Oriol Vila (2012), ‘Todas las historias de amor necesitan un árbol’ a partir de textos d’Alejo Levis (2013), ‘La caiguda de l’H’ una versió lliure d’Hamlet de Shakespeare, de Jordi Oriol (2013), ‘El tiempo inmóvil’ d’Alejo Levis (2013), ‘Si déu és bellesa, la bellesa existeix?’ d’Albert Arribas (2013), ‘SAFARI Pitarra’ de Jordi Oriol i Josep Pedrals (2014), ‘Watching peeping Tom’ d’Álex i Alícia Gorina (2014), ‘L’empestat’ reescriptura de ‘La Tempestat’ de Shakespeare, de Jordi Oriol (2015), ‘EUpheMyth’ de Jordi Oriol (2018), ‘In Wonderland’ d’Alícia Gorina (2019), ‘Europa Bull’ de Jordi Oriol (2019), ‘La mala dicció’ reescriptura de ‘Macbeth’ de Shakespeare, de Jordi Oriol (2021), ‘Guia bàsica del vianant temporal’  de Jordi Oriol, Carles Pedragosa i Marc Permanyer (2021) i ‘Sísif fa no fa’ de Jordi Oriol (2023).

En el seu recorregut les seves obres han passat per molts teatres, sales i festivals, entre ells el Teatre Lliure, el Festival Grec, el Festival Temporada Alta, el Teatre Tantarantana, el Teatre Principal de Palma de Mallorca, La Pedrera de Barcelona i el Teatre Nacional de Catalunya.

PREMIS:

  • Premi del públic al millor curtmetratge internacional al Festival Mecal 2007 pel curtmetratge ‘De buena mañana’.
  •  PREMI QUIM MASÓ de producció teatral 2018, d»Europa Bull’.· PREMI CIUTAT BARCELONA 2019, per Sílvia Delagneau i Max Glaenzel, per l’espai i vestuari d»Europa Bull’.

    · 8 Nominacions als PREMIS de la CRÍTICA 2019 (Millor Espectacle, Millor Direcció, Millor Dramatúrgia, Millor Música Original, Millor Escenografia, Millor Disseny de So, Millor Actriu i Millor Actor repartiment), d»Europa Bull’.

    · Atorgats 4 Premis de la Crítica: Premi a Millor Dramatúrgia + Premi a Millor Direcció + Premi a Millor Música Original + Premi a Millor Actriu de repartiment, d»Europa Bull’.

    · 7 Nominacions als PREMIS BUTACA 2020 (Millor Espectacle, Millor Direcció, Millor Text, Millor Escenografia, Millor Música Original, Millor Actor de repartiment i Millor Disseny de So), d»Europa Bull’,

La Mala Dicció

Som sota els efectes d’un encanteri, encegats pel capital –istme actual entre el de dalt i el de baix, entre el bé i el mal– que ens ofereix el poder i la il·lusió de llibertat. Dominats i eternament insatisfets, abusem del poder i excedim d’autoritat creant crims innombrables que han…

Sísif fa no fa

El polifacètic Jordi Oriol (músic, autor, director i actor), proposa un monòleg inspirat en el mite de Sísif. Una sonata sobre el poder de l’engany i la necessitat de l’art. En la mitologia grega, Sísif és l’avar i mentider considerat el més astut dels humans quan enganya l’Hades i segresta…
Otras compañías