Qars Teatre

Investigació, elaboració, producció i explotació d’espectacles teatrals basats en noves dramatúrgies, treball interpretatiu i sempre sobre textos literaris.
Q-ars Teatre comença la seva trajectòria l’any 2004, tot i que les fundadores, Mercè Anglès (1961–2014) i Anna Güell (1961), ja treballaven juntes des de l’any 2000 a la seu de la Sala ArtenBrut de Gràcia. El projecte començà amb la revisió de textos clàssics, fent-ne noves dramatúrgies, sempre amb l’interès posat en què el contingut i les temàtiques aportessin valor a l’espectador contemporani i captessin l’interès del públic més jove i més inquiet.
Creiem en la cultura com a element essencial del pensament i de la convivència i en el dret i el deure de compartir-lo i de gaudir-lo conjuntament. Creiem en el teatre, en la literatura com a eines de comunicació poderosíssimes i en el compromís amb la feina, la tenacitat i l’esforç perquè no ens facin aturar-nos. Creiem que som un servei públic imprescindible i només ens cal despertar-vos l’interès per demostrar-ho.

Llums, llums, llums

En aquesta versió lliure de la novel·la de Woolf, de la Chenelière s’apropia dels dos principals personatges femenins, la senyora Ramsay i la Lily Briscoe, per submergir-nos en els pensaments i les emocions de totes dues i construir un joc de diàlegs i monòlegs interiors on el temps serà el…
Altres companyies