Niu. Núria Andorrà

Ni.U es el nou espectacle de Núria Andorrà una prolongació del seu últim espectacle Nu.A.

S’inspira en el paisatge i la gent  de la Vall del riu Corb. En el canvi climàtic que està modificant el paisatge, per exemple la floració dels fruiters, les dificultats dels pagesos per treballar la terra. I de la cultura d’arrel que s’ha transmès boca orella, com les cançons de pandero quadrat.

A l’escenari és representarà amb dos ballarines, dos músics i el vídeo amb projeccions realitzades durant mesos a on el paisatge i les persones son els protagonistes. L’espectacle serà coral a on els musics formaran part de la coreografia i les ballarines participaran amb les seves veus de la música, també serà present la intel·ligència artificial amb sensors de moviment que interactuaran entre les dues disciplines.

Tot partint de la música contemporània, electrònica i experimental, inspirant-se amb amb les cançons de pandero quadrat que es tocaven a la zona. Cançons que es cantaven per dones acompanyades per un pandero quadrat, que tenien un caire temàtic lliure.

Una estructura fixada on la improvisació lliure està present per mantenir l’obra viva i les intèrprets reaccionant a temps real.

FITXA ARTÍSTICA

Núria Andorrà, percussió, veu Ariadna Torner, violí, veu

Almudena Pardo, dansa, veu Federica Porello, dansa, veu

Marga Socias, direcció escènica Vero Cendoya, mirada externa moviment Joana Gomila, assessorament de veu

Josem Mª Comajuncosas i Àlex Barrachina, disseny interfacie

Roc Mateu, disseny de so i cap tècnic

Albert Martí, disseny de llums

Riki C (Piri Noise)

Xavi González ESCENAPART, producció

CONTACTE xaviergonzalez@escenapart.cat

Manresa (Fira Mediterrània)
08/10/2023
Lleida
29/10/2023
Girona (Marfà)
01/05/2024
Otros artistas